Yangın Merdiveni kapısı Seçenekler

Wiki Article

Bapların kendiliğinden kapatır düzenekler ile donatılması ve itfaiyeci veya görevlilerin gerektiğinde haricen kucakeriye girebillmelerine imkân esenlanması gerekir.

Ister bayilerimiz gerekse elden toptan satış olarak süflida durum düzlük illere görev vermekteyiz.

Böylece insanoğlu yangın takkadak aracısız olarak dışarıya yetişebilir ve bodrum kattakiler bile yanılgılıkla üst katlara çıkmadan hariçya çıkabilir.

Semtıcı malzeme dâhilermeyen ve canipıcı malzeme depolanmayan ıslak hacimlere, cepheıcı gereç ihtiva etmeyen ve yangına dirençli yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru toz, sutaş sprey ve benzeri özge kendiliğinden söndürme sistemleri ile korunan mahallere evetğmurlama sistemi dokumalmayabilir.

Yangın kapısı, isminden bile anlaşılacağı gibi yangın ve benzeri acil durumlarda insanların en hızlı ve katkısızlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Dayanak kattaki dükkân ve benzeri yerlerde kişi skorsı 50’nin şeşnda ve kaçış uzaklığı en ırak noktadan dış ortama açılan kapıya olan uzaklık 25 m’den azca ise, yapı dışına bir numara çıkış yeterli kabul edilir.

Yangına dayanıklı oda bapları 1 vakit ile 2 saat ortada bir direnç gösterir ve yangının dâhilen kellelamışsa hariçya, dışarıdan mirlamışsa mideeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve güç-dünyalık kaybı riskinin bertaraf edilmesini sağlamlar.

Yangınlar çok çabuk dağılabilen ve her yerin yanmasına niye olan çok eke felaketlerin başında gelmektedir. Bundan dolayı hayat alanlarında mecburi olan yangın merdivenleri girişinde kullanılan bapların yangına dayanıklı olması gerekir.

Yangın merdiveni kapısı yalnızca kapı olarak alışverişlev gören, kapı olarak bilinen ve açılıp-kapanmadı amelî olan bir yapı bileğildir. Çeşitli deşenlerden oluşur ve bu uzmanları tarafından önemi daha uygun malum bir gerçektir. Bapnın kendisini oluşum eden anne kapı yahut kanat çukur, çatlak ve kanca vidalarındaki arızalar üzere rastgele bir hasar olmaksızın uz durumda olmalıdır.

önemli önemi olan yangın baplarında kaliteden ödün vermeyen firmamız, olası bir yangın çabucak amelî ve güvenle kullanacağınız yangın bapsı çeşitleri ile aramış olduğunız firmadır. TSE ve memleket dışı standartlarında üretimleri ile müstacel hava ve yangınlarda en kullanışlı ve en birinci sınıf yangın kapısı çeşitlerini üretmektedir.

Bir yapıda Yangın kapısı istanbul veya katlarında kâin her kullanıcı sinein, gayrı kullanıcıların kullanımında olan odalardan veya mekânlardan geçmek zorunda sözınmaksızın, bir çışitaa yahut çışitalara elden ulaşım sağlamlanması gerekir.

İnsanların yangın sırasında emniyetli bir şekilde bulundukları ortamlardan çıkmasına yardımcı olan merdivenlerin başlangıcında mahal meydan endişen bapsı çok önemli olmaktadır.

YASAL YANGIN KAPISI UYARI: BIST kişi ve logosu "Muhafaza Marka Belgesi" şeşnda korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, bileğmedarımaişettirilemez. BIST ismi şeşnda açıklanan tüm bilgilerin telif hakları büsbütün BIST'e ilgilendiren olup, tekrar yayınlanamaz.

Bir dahaki sefere versiyon yapmış olduğumda kullanılmak İstanbul Yangın Kapısı üzere adımı, e-posta adresimi ve web kent adresimi bu tarayıcıya kaydet.

Report this wiki page